Kktc Sulama Tüneli - Tünelin ülkelerimize ve kıbrıs türkü'ne hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, projenin hayata.

Kktc Sulama Tüneli - Tünelin ülkelerimize ve kıbrıs türkü'ne hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, projenin hayata.. Başkan recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli projesine ilişkin paylaşımda bulundu. Türkiye'den kuzey kıbrıs'a içme ve sulama amaçlı su götürülmesiyle ilgili olarak cumhurbaşkanı kktc'nin güzelyurt bölgesinde, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni düzenlendi. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve. Kktc'ye tarım suyu ulaştıracak 420 metre çapında 5.7 kilometre uzunluğundaki kktc sulama iletim tünelinin temeli atıldı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli projesine ilişkin paylaşımda bulundu.

Başkan recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli projesine ilişkin paylaşımda bulundu. Kktc'ye tarım suyu ulaştıracak 420 metre çapında 5.7 kilometre uzunluğundaki kktc sulama iletim tünelinin temeli atıldı. Kktc'de tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli'nin açılışı gerçekleştirildi. Başkan recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli projesine ilişkin paylaşımda bulundu. Kktc'ye tarım suyu ulaştıracak 420 metre çapında, 5.7 kilometre uzunluğundaki kktc sulama iletim tünelinin temeli atıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay KKTC'de - Haberler
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay KKTC'de - Haberler from foto.haberler.com
Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve. Bakan şahali, türkiye cumhuriyeti ile, bu adımın ardından, yapılması gerekenleri de yapmak için, işbirliği içinde kktc'ye tarım suyu ulaştıracak kktc sulama i̇letim tüneli'nin temeli bugün atıldı. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti sulamaları i̇letim tüneli'nin temel atma töreni bugün tepebaşı'nda yapılıyor. Milli davamız kıbrıs'a sahip çıkmakta kararlıyız. diyen cumhurbaşkanı erdoğan'ın yayınladığı proje detaylarında; Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için. Türkiye'den kuzey kıbrıs'a içme ve sulama amaçlı su götürülmesiyle ilgili olarak cumhurbaşkanı kktc'nin güzelyurt bölgesinde, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli projesine ilişkin paylaşımda bulundu. Kktc'ye tarım suyu ulaştıracak 420 metre çapında, 5.7 kilometre uzunluğundaki kktc sulama iletim tünelinin temeli atıldı.

Erdoğan, kıbrıs türkü'nün doğu akdeniz'deki enerji kaynakları üzerinde var olan haklarının bugün de anavatanın suyunu kktc'nin bereketli topraklarıyla buluşturacak sulama iletim tünelinin açılışını.

Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan 'kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni' gerçekleşti. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni gerçekleşecek. Sayın cumhurbaşkanı aziz kardeşim ersin tatar, kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti hükümetinin haberin videosu : Tünelin ülkelerimize ve kıbrıs türkü'ne hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, projenin hayata geçirilmesine. Tünelin ülkelerimize ve kıbrıs türkü'ne hayırlı, uğurlu olmasını diliyor. Kktc'ye tarım suyu ulaştıracak 420 metre çapında 5.7 kilometre uzunluğundaki kktc sulama iletim tünelinin temeli atıldı. Çavuşoğlu, içme ve sulama suyu yatırımlarının kktc'nin kaderini değiştireceğini vurgulayarak. Bakan şahali, türkiye cumhuriyeti ile, bu adımın ardından, yapılması gerekenleri de yapmak için, işbirliği içinde kktc'ye tarım suyu ulaştıracak kktc sulama i̇letim tüneli'nin temeli bugün atıldı. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve. Bugün de anavatanın suyunu, kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti'nin bereketli topraklarıyla buluşturacak sulama i̇letim tüneli'nin açılışını yaptıklarını dile getiren erdoğan, şunları kaydetti Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak olan kktc sulamaları i̇letim tüneli tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan. Sayın cumhurbaşkanım bugün açılışını yapacağımız kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti sulamaları i̇letim tüneli projesinde on ekim iki bin on yedi tarihinde yer teslimi yapılarak işe başladık. Türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli projesine ilişkin paylaşımda bulundu.

Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak olan kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor. Başkan recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli projesine ilişkin paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanımız erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni gerçekleşecek. Milli davamız kıbrıs'a sahip çıkmakta kararlıyız. diyen cumhurbaşkanı erdoğan'ın yayınladığı proje detaylarında;

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'de… 'Buradan AB'ye ...
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'de… 'Buradan AB'ye ... from i4.hurimg.com
Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor. Tünelin ülkelerimize ve kıbrıs türkü'ne hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, projenin hayata. Kktc'ye tarım suyu ulaştıracak 420 metre çapında, 5.7 kilometre uzunluğundaki kktc sulama iletim tünelinin temeli atıldı. Kıbrıslı türk halkına, içme, kullanma ve sulama suyu sunulan bu dev projenin, askılı anadolu'nun suyunu kıbrıs türk halkı'na ulaştıran projenin tarım ayağını da hayata geçirerek kktc'nin tarımsal. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve. Asrın projesi ile kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti'ne içmi suyu sağlayan türkiye cumhuriyeti şimdi de sulama suyu projesi ile kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti tarımına destek oluyor. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan 'kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni' gerçekleşti. Kktc'de tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli'nin açılışı gerçekleştirildi.

Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve.

Türkiye cumhuriyeti tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli de yaptığı konuşmada, iki ülkenin işbirliğiyle, kktc'de içme suyundan sonra sulama projesinde de uygulamanın ilk adımlarının. Bugün ana vatanın suyunu kktc'nin bereketli topraklarıyla buluşturacak sulama iletim tünelinin. Türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli projesine ilişkin paylaşımda bulundu. Erdoğan, kıbrıs türkü'nün doğu akdeniz'deki enerji kaynakları üzerinde var olan haklarının bugün de anavatanın suyunu kktc'nin bereketli topraklarıyla buluşturacak sulama iletim tünelinin açılışını. Bugün de anavatanın suyunu, kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti'nin bereketli topraklarıyla buluşturacak sulama i̇letim tüneli'nin açılışını yaptıklarını dile getiren erdoğan, şunları kaydetti Bakan şahali, türkiye cumhuriyeti ile, bu adımın ardından, yapılması gerekenleri de yapmak için, işbirliği içinde kktc'ye tarım suyu ulaştıracak kktc sulama i̇letim tüneli'nin temeli bugün atıldı. Kktc'de tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli'nin açılışı gerçekleştirildi. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor. Kktc sulamaları iletim tüneli ile kıbrıs tarımı şahlanacak. Türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli projesine ilişkin paylaşımda bulundu. Tünelin ülkelerimize ve kıbrıs türkü'ne hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, projenin hayata geçirilmesine. Çavuşoğlu, içme ve sulama suyu yatırımlarının kktc'nin kaderini değiştireceğini vurgulayarak. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti sulamaları i̇letim tüneli'nin temel atma töreni bugün tepebaşı'nda yapılıyor.

Erdoğan, kıbrıs türkü'nün doğu akdeniz'deki enerji kaynakları üzerinde var olan haklarının bugün de anavatanın suyunu kktc'nin bereketli topraklarıyla buluşturacak sulama iletim tünelinin açılışını. Bugün ana vatanın suyunu kktc'nin bereketli topraklarıyla buluşturacak sulama iletim tünelinin. Kktc sulamaları iletim tüneli ile kıbrıs tarımı şahlanacak. Sayın cumhurbaşkanı aziz kardeşim ersin tatar, kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti hükümetinin haberin videosu : Kktc'ye tarım suyu ulaştıracak 420 metre çapında, 5.7 kilometre uzunluğundaki kktc sulama iletim tünelinin temeli atıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay KKTC'de - Haberler
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay KKTC'de - Haberler from foto.haberler.com
Sayın cumhurbaşkanı aziz kardeşim ersin tatar, kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti hükümetinin haberin videosu : Kktc'de sulama sektörü, dünyanın her yerinde olduğu gibi önümüzdeki dönemde çok daha önemli temeli atılacak kktc sulamaları i̇letim tüneli proje tamamlandığında kktc ekonomisine yıllık 100. Cumhurbaşkanımız erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak olan kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor. Tünelin ülkelerimize ve kıbrıs türkü'ne hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, projenin hayata. Türkiye'den kuzey kıbrıs'a içme ve sulama amaçlı su götürülmesiyle ilgili olarak cumhurbaşkanı kktc'nin güzelyurt bölgesinde, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni düzenlendi. Erdoğan, kıbrıs türkü'nün doğu akdeniz'deki enerji kaynakları üzerinde var olan haklarının bugün de anavatanın suyunu kktc'nin bereketli topraklarıyla buluşturacak sulama iletim tünelinin açılışını. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor.

Kktc'de tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli'nin açılışı gerçekleştirildi.

.çavuşoğlu, kuzey kıbrıs'ta yürütülen içme ve sulama suyu projelerinin, ülkenin ekonomisini kktc'nin güzelyurt bölgesinde, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni düzenlendi. Kktc'nin güzelyurt bölgesinde, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni düzenlendi. Türkiye cumhuriyeti tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli de yaptığı konuşmada, iki ülkenin işbirliğiyle, kktc'de içme suyundan sonra sulama projesinde de uygulamanın ilk adımlarının. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor. Bugün ana vatanın suyunu kktc'nin bereketli topraklarıyla buluşturacak sulama iletim tünelinin. Kktc'de sulama sektörü, dünyanın her yerinde olduğu gibi önümüzdeki dönemde çok daha önemli temeli atılacak kktc sulamaları i̇letim tüneli proje tamamlandığında kktc ekonomisine yıllık 100. Kktc'ye tarım suyu ulaştıracak 420 metre çapında, 5700 kilometre uzunluğundaki kktc sulama iletim tünelinin temeli atıldı. Cumhurbaşkanımız erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni. Kktc sulamaları iletim tüneli ile kıbrıs tarımı şahlanacak. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için. Başkan recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli projesine ilişkin paylaşımda bulundu. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak olan kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor. Erdoğan, kıbrıs türkü'nün doğu akdeniz'deki enerji kaynakları üzerinde var olan haklarının bugün de anavatanın suyunu kktc'nin bereketli topraklarıyla buluşturacak sulama iletim tünelinin açılışını.

Kktc'ye tarım suyu ulaştıracak 420 metre çapında, 57 kilometre uzunluğundaki kktc sulama iletim tünelinin temeli atıldı kktc. Asrın projesi ile kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti'ne içmi suyu sağlayan türkiye cumhuriyeti şimdi de sulama suyu projesi ile kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti tarımına destek oluyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook